Access Bars® Behandeling

Als logische aanvulling op mijn begeleidingssessies bied ik de mogelijkheid van een Access Bars® behandeling. Dat kan zowel bij je thuis als in mijn praktijk.

Wat zijn Access bars?

De Bars zijn 32 punten op het hoofd waarin je alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen opgeslagen hebt, die je in elke leven dat je ooit gehad hebt belangrijk achtte. Wanneer je je Bars laat doen, is het alsof je de resetknop van de computer indrukt. Het is letterlijk alles wat je leven na leven hebt opgeslagen. Deze punten ontladen de gedachten, gevoelens, emoties, overwegingen en houdingen die je in je leven hebt opgeslagen, zodat deze niet langer in je leven zijn en ze niet elke keer automatisch verschijnen.

Behandeltafel praktijk Sweet Goodbyes

Door zachte aanraking van deze BARS® punten, tijdens een behandeling, gaat de energie stromen en worden blokkades (vastzittende energie) in je lichaam afgevoerd. Hierdoor zal je meer ruimte in je hoofd ervaren, waardoor je nieuwe keuzes kunt maken voor wat je werkelijk wilt in je leven, zonder overbodige oude ballast. Je kunt de BARS® eigenlijk goed vergelijken met het opschonen van een computer….

Access Bars® kan verlichting geven bij:

Het is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt en dat zal je tijdens en/of na de behandeling merken. De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 2 á 3 weken. Het meeste resultaat van een Access Bars sessie heb je als de behandeling vaker ondergaat.

#Verlies en rouw
#(te) weinig energie
#Stress / burn-out
#Slaapproblemen / vermoeidheid
#Overprikkeling / piekeren / angst
#Concentratieproblemen
#Laag zelfbeeld / onzekerheid
#Lichamelijke pijn en ongemakken
#Geen rust en vrede ervaren
#Moeite met ontvangen en/of geven
#Communicatieproblemen
#Neerslachtigheid

Gun jezelf een BARS® sessie

Gun jezelf een BARS® sessie en ervaar de rust en ruimte die dit geeft. Je geeft je lichaam weer de ruimte om het zelfhelende vermogen zijn werk te laten doen. In het ergste geval voel je je alsof je een heerlijke massage hebt gekregen en in het beste geval verandert je leven ten goede. 

===========================================================================================================

Afspraak maken Access Bars® Behandeling

Bel of mail gerust als je een Access Bars® behandeling wilt inplannen.
Je kunt hiervoor ook onderstaand contactformulier gebruiken.