Rouwbegeleiding en Access® Bars hoofdbehandeling bij Conscius Sports

Vanaf nu biedt Conscius Sports rouwbegeleiding en Access® Bars hoofdbehandelingen aan. Hiervoor kun je bij mij een afspraak maken. De afspraak kan in onze sportschool plaatsvinden op de donderdagochtend. Kun je niet op dat moment, geen probleem. De rouwbegeleiding of de Access® Bars hoofdbehandelingen kan ook bij je thuis plaatsvinden.

Rouwbegeleiding

Rouwbegeleiding. Kom je ooit over je verdriet heen? Eén ding is in ieder geval zeker, je moet er doorheen. Geef je verdriet de juiste plek, op jouw manier en in jouw tempo. Het leven is een proces van leren (leven) en loslaten, oftewel: ‘losjes vasthouden’. Heb je verdriet om een recent overleden dierbare, of is er een geleden verlies van langer geleden wat nu (ineens) opspeelt? Ben je een volwassene met de mening het zelf te moeten kunnen? Of ben je ouder van een verdrietig kind dat vastloopt?

Ik kijk mee naar geleden verliezen. Bijvoorbeeld door individuele gesprekken. Of misschien ga je liever de natuur in voor een wandeling? Wil je creatief bezig zijn en op die manier je verlies een plek geven? Wat je ook kiest, ik zit, sta of loop graag naast je.

Access® Bars hoofdbehandeling

Door zachte aanraking van BARS® punten op je hoofd gaat de energie stromen en worden blokkades (vastzittende energie) in je lichaam afgevoerd. Hierdoor zal je meer ruimte in je hoofd ervaren, waardoor je nieuwe keuzes kunt maken voor je verdere leven. Zonder overbodige oude ballast. Je kunt de BARS® eigenlijk goed vergelijken met het opschonen van een computer….

Gun jezelf een BARS® sessie en ervaar de rust en ruimte die dit geeft. Je geeft je lichaam weer de ruimte om het zelfhelende vermogen zijn werk te laten doen. 

Een Access Bars® behandeling van ongeveer 45 minuten kan verlichting geven bij: verlies en rouw, weinig energie, stress/burn-out, Slaapproblemen/vermoeidheid, overprikkeling/piekeren/angst, concentratieproblemen, laag zelfbeeld/onzekerheid, lichamelijke pijn en ongemakken, geen rust en vrede ervaren, moeite met ontvangen en/of geven, communicatieproblemen, neerslachtigheid.