Boek: Onze zon achter de wolken

Omdat ik mijn opgedane kennis en ervaring over rouw graag wil delen, heb ik over de afgelopen 9 jaar een boek geschreven. Een kennisbiografie met de titel: ‘Onze zon achter de wolken’.

Levend verlies na hersenbloeding Het gaat om het levend verlies in ons gezin na een hersenbloeding bij onze oudste zoon, op dat moment slechts enkele weken oud. Ik heb mijn belevingen van de laatste jaren verwoord als ervaringsdeskundige, als vrouw en als echtgenote, maar bovenal als moeder van twee heerlijke kinderen.

Beperkingen of uitdagingen? Zorgen de gevolgen van de hersenbloeding voor beperkingen in ons gezin? Nee, wij zien dit over het algemeen niet als beperkingen maar juist als een uitdaging. We leven inmiddels dag voor dag (dus meestal zonder verwachtingen) en koesteren onze mogelijkheden en de daaruit voortvloeiende lessen en herinneringen.

Kennisbiografie Niet aangeboren hersenletsel, cerebrale parese en autisme, acceptatie, emoties en hechting zijn enkele onderwerpen die in deze kennisbiografie aan bod komen. Ondersteund door ervaringen en herinneringen van zowel onze oudste zoon en zijn jongere broer als ook van mijn man en mij.

Naar verwachting is het boek vanaf april/mei verkrijgbaar, te bestellen op deze pagina. Mocht je in Heeswijk-Dinther wonen, dan betaal je uiteraard geen verzendkosten (€ 4,10). Bestel het boek in dat geval via info@sweetgoodbyes.nl of een Whats appberichtje naar 06-15200481.