MIR-methode

Vier weken lang, tweemaal twee minuten per dag

Met deze methode laat je onverwerkte emoties los

Door het toepassen van de MIR-methode verdwijnen alle belemmerende gedachten en overtuigingen langzaam uit je hoofd. Je krijgt rust in je hoofd en je hart. Je wordt gereset naar je oorspronkelijke blauwdruk. Omdat ook dit een manier is om onverwerkte emoties los te laten en je levensrugzak te verlichten, werk ik graag met deze methode.

Waarom zou je je handen aaien?

Waarom je handen aaien? Je handen zijn enorm gevoelig. Via de huid van je handen geef je een sein aan je brein. Het signaal is de veilige en fijne aanraking. Door zacht en teder te aaien herstel je het contact met jezelf. Dat contact zijn we dikwijls kwijt, doordat we onszelf laten meeslepen met de drukte van de maatschappij. Jezelf aaien geeft een liefdevol en helend effect.

Welke zinnen spreek je drie keer uit?

Het gaat om de volgende negen zinnen:
1. Zuurgraad optimaliseren
2. Detox alle toxische belasting
3a. Vader loskoppelen
3b. Moeder loskoppelen
4. Meridianen zuiveren
5. Alle tekorten aanvullen
6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen
7. Basisbehoeften aanvullen
8. Chakra’s en aura optimaliseren
9. Missie verduidelijken

Link naar instructievideo en meer informatie

De MIR-Methode is een unieke zelfhelingsmethode. Hoe je de MIR-Methode zelf kunt doen kun je zien in de uitgebreide instructievideo op https://www.mirmethode.nl/. Het uitvoeren van de MIR-Methode kost je niet meer dan 2 x 2 minuten per dag. Wat je verder nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden. Op de website van de MIR-Methode kun je je aanmelden voor gratis tipmailtjes om je te ondersteunen. Je ontvangt dan ook hoofdstuk 1 t/m 3 van het MIR-Methode Handboek.

Wil je meer begeleiding tijdens het doen van de MIR-Methode? Of heb je andere vragen? Je kunt dan via de site een MIR-Methode begeleider bij jou in de buurt opzoeken. https://www.mirmethode.nl/begeleiding/